134 Afleveringen

  1. 94. High Tea: Kat Odell

    Gepubliceerd: 6-5-2024
  2. 93. High Tea: Dev Reed

    Gepubliceerd: 29-4-2024
  3. 92. Edoardo Tonolli: The Art of Gelato

    Gepubliceerd: 24-4-2024
  4. 91. High Tea: Kristen Hawley

    Gepubliceerd: 22-4-2024
  5. 90. High Tea: Dana Cowin

    Gepubliceerd: 15-4-2024
  6. 89. Hot Spot: Ari Heckman + Xavier Donnelly of ASH NYC

    Gepubliceerd: 10-4-2024
  7. 88. High Tea: Mike Traud

    Gepubliceerd: 8-4-2024
  8. 87. High Tea: Marian Cheng

    Gepubliceerd: 1-4-2024
  9. 86. Alberto Landgraf: Where Talent Meets Perseverance

    Gepubliceerd: 27-3-2024
  10. 85. High Tea: Dana Beninati

    Gepubliceerd: 25-3-2024
  11. 84. High Tea: Eddie Zamora

    Gepubliceerd: 18-3-2024
  12. 83. Kanchan Koya: Culinary Medicine Of Spices

    Gepubliceerd: 13-3-2024
  13. 82. High Tea: Andy Wang

    Gepubliceerd: 11-3-2024
  14. 81. High Tea: Jean Trinh

    Gepubliceerd: 4-3-2024
  15. 80. Hot Spot: Pietro Brembilla of Sogno Toscano

    Gepubliceerd: 28-2-2024
  16. 79. High Tea: Victoire Loup

    Gepubliceerd: 26-2-2024
  17. 78. High Tea: Palak Patel

    Gepubliceerd: 19-2-2024
  18. 77. Jamila Robinson: Food Culture For Everyone

    Gepubliceerd: 14-2-2024
  19. 76. High Tea: Jacqueline Coleman

    Gepubliceerd: 12-2-2024
  20. 75. High Tea: Alissa Fitzgerald

    Gepubliceerd: 5-2-2024

3 / 7

On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.

Visit the podcast's native language site