On The Pass
Een podcast door Gabriel Ornelas - Woensdagen
134 Afleveringen
-
94. High Tea: Kat Odell
Gepubliceerd: 6-5-2024 -
93. High Tea: Dev Reed
Gepubliceerd: 29-4-2024 -
92. Edoardo Tonolli: The Art of Gelato
Gepubliceerd: 24-4-2024 -
91. High Tea: Kristen Hawley
Gepubliceerd: 22-4-2024 -
90. High Tea: Dana Cowin
Gepubliceerd: 15-4-2024 -
89. Hot Spot: Ari Heckman + Xavier Donnelly of ASH NYC
Gepubliceerd: 10-4-2024 -
88. High Tea: Mike Traud
Gepubliceerd: 8-4-2024 -
87. High Tea: Marian Cheng
Gepubliceerd: 1-4-2024 -
86. Alberto Landgraf: Where Talent Meets Perseverance
Gepubliceerd: 27-3-2024 -
85. High Tea: Dana Beninati
Gepubliceerd: 25-3-2024 -
84. High Tea: Eddie Zamora
Gepubliceerd: 18-3-2024 -
83. Kanchan Koya: Culinary Medicine Of Spices
Gepubliceerd: 13-3-2024 -
82. High Tea: Andy Wang
Gepubliceerd: 11-3-2024 -
81. High Tea: Jean Trinh
Gepubliceerd: 4-3-2024 -
80. Hot Spot: Pietro Brembilla of Sogno Toscano
Gepubliceerd: 28-2-2024 -
79. High Tea: Victoire Loup
Gepubliceerd: 26-2-2024 -
78. High Tea: Palak Patel
Gepubliceerd: 19-2-2024 -
77. Jamila Robinson: Food Culture For Everyone
Gepubliceerd: 14-2-2024 -
76. High Tea: Jacqueline Coleman
Gepubliceerd: 12-2-2024 -
75. High Tea: Alissa Fitzgerald
Gepubliceerd: 5-2-2024
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.