134 Afleveringen

  1. 74. Adrian Bridge: Innovating Port-to-Tourism

    Gepubliceerd: 31-1-2024
  2. 73. High Tea: Jasmine L. Pierce

    Gepubliceerd: 29-1-2024
  3. 72. High Tea: Jillian Dara

    Gepubliceerd: 22-1-2024
  4. 71. Hot Spot: Franco Sampogna + Bernardo Silva of FREVO

    Gepubliceerd: 17-1-2024
  5. 70. Hot Spot: Tolu Eros of Ilé

    Gepubliceerd: 27-9-2023
  6. 69. Fawn Weaver: Cementing A Legacy

    Gepubliceerd: 6-9-2023
  7. 68. Gonzo Jimenez: Life Of A Chocolatier

    Gepubliceerd: 16-8-2023
  8. 67. Hot Spot: Yiming Lin of Literally.Starving

    Gepubliceerd: 3-8-2023
  9. 66. Leonor Espinosa and Laura Hernández Espinosa: Colombia’s Mother-Daughter Duo

    Gepubliceerd: 12-7-2023
  10. 65. Shep Gordon Rerelease: The Man Who Created Celebrity Chefs

    Gepubliceerd: 21-6-2023
  11. 64. Sherry Villanueva: The Business of Happiness

    Gepubliceerd: 7-6-2023
  12. 63. Hot Spot: Sean MacDonald of Bar Monette

    Gepubliceerd: 17-5-2023
  13. 62. Larissa Zimberoff: The Update On Future Foods

    Gepubliceerd: 3-5-2023
  14. 61. Steve Schwartz: Activating The “Tea Mind”

    Gepubliceerd: 12-4-2023
  15. 60. Hot Spot: Kristin Olszewski of Nomadica Wine

    Gepubliceerd: 29-3-2023
  16. 59. Philippe Bongrain: Chocolate With Purpose

    Gepubliceerd: 9-3-2023
  17. 58. Nina Oduro: Amplifying The African Diaspora

    Gepubliceerd: 22-2-2023
  18. 57. Hot Spot: Charlie Mitchell of Clover Hill

    Gepubliceerd: 1-2-2023
  19. 56. Luis Vargas: Purveyors Of Joy

    Gepubliceerd: 21-12-2022
  20. 55. Eddy Cola: Coffee As A Force For Good

    Gepubliceerd: 15-12-2022

4 / 7

On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.

Visit the podcast's native language site