On The Pass
Een podcast door Gabriel Ornelas - Woensdagen
134 Afleveringen
-
74. Adrian Bridge: Innovating Port-to-Tourism
Gepubliceerd: 31-1-2024 -
73. High Tea: Jasmine L. Pierce
Gepubliceerd: 29-1-2024 -
72. High Tea: Jillian Dara
Gepubliceerd: 22-1-2024 -
71. Hot Spot: Franco Sampogna + Bernardo Silva of FREVO
Gepubliceerd: 17-1-2024 -
70. Hot Spot: Tolu Eros of Ilé
Gepubliceerd: 27-9-2023 -
69. Fawn Weaver: Cementing A Legacy
Gepubliceerd: 6-9-2023 -
68. Gonzo Jimenez: Life Of A Chocolatier
Gepubliceerd: 16-8-2023 -
67. Hot Spot: Yiming Lin of Literally.Starving
Gepubliceerd: 3-8-2023 -
66. Leonor Espinosa and Laura Hernández Espinosa: Colombia’s Mother-Daughter Duo
Gepubliceerd: 12-7-2023 -
65. Shep Gordon Rerelease: The Man Who Created Celebrity Chefs
Gepubliceerd: 21-6-2023 -
64. Sherry Villanueva: The Business of Happiness
Gepubliceerd: 7-6-2023 -
63. Hot Spot: Sean MacDonald of Bar Monette
Gepubliceerd: 17-5-2023 -
62. Larissa Zimberoff: The Update On Future Foods
Gepubliceerd: 3-5-2023 -
61. Steve Schwartz: Activating The “Tea Mind”
Gepubliceerd: 12-4-2023 -
60. Hot Spot: Kristin Olszewski of Nomadica Wine
Gepubliceerd: 29-3-2023 -
59. Philippe Bongrain: Chocolate With Purpose
Gepubliceerd: 9-3-2023 -
58. Nina Oduro: Amplifying The African Diaspora
Gepubliceerd: 22-2-2023 -
57. Hot Spot: Charlie Mitchell of Clover Hill
Gepubliceerd: 1-2-2023 -
56. Luis Vargas: Purveyors Of Joy
Gepubliceerd: 21-12-2022 -
55. Eddy Cola: Coffee As A Force For Good
Gepubliceerd: 15-12-2022
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.