On The Pass
Een podcast door Gabriel Ornelas - Woensdagen
134 Afleveringen
-
54. Daniel Boulud Rerelease: Four Decades of Service
Gepubliceerd: 21-11-2022 -
53. Hot Spot: Chef Pyet DeSpain
Gepubliceerd: 1-6-2022 -
52. Gero Fasano: Taking A Family Business Global
Gepubliceerd: 12-5-2022 -
51. Sebastien Silvestri: The Next Era In Fine Dining
Gepubliceerd: 27-4-2022 -
50. Elisa Fernandes: Living Her Passion & Purpose
Gepubliceerd: 13-4-2022 -
49. Life Lessons From The Best In Hospitality
Gepubliceerd: 30-3-2022 -
48. Hot Spot: Rafael Shin of Agua Mágica
Gepubliceerd: 16-3-2022 -
47. Chris Jackson & Hélène Seillan: Two Families, One Legacy
Gepubliceerd: 2-3-2022 -
46. Fatmata Binta: Food For The Adventurous Diner
Gepubliceerd: 16-2-2022 -
45. Season 2 Wrap Up w/ Maria Nguyen
Gepubliceerd: 21-12-2021 -
44. Hot Spot: Courtney Boyd Myers of AKUA
Gepubliceerd: 18-11-2021 -
43. Matthew Hofmann: Where Whiskey Meets Agriculture
Gepubliceerd: 3-11-2021 -
42. Christian Lachel: Creating Multisensory Cultural Experiences
Gepubliceerd: 20-10-2021 -
41. Rising Talent: Andy Kadin of Bub and Grandma’s
Gepubliceerd: 6-10-2021 -
40. Simon Kim: How Failure Cultivates Resilience
Gepubliceerd: 29-9-2021 -
39. Victoria Blamey: Breaking Free
Gepubliceerd: 18-8-2021 -
38. Hot Spot: Santiago Lastra of Kol Restaurant
Gepubliceerd: 4-8-2021 -
37. Rising Talent: Jenny Dorsey of Studio ATAO
Gepubliceerd: 21-7-2021 -
36. Manu Buffara: Community Is Key
Gepubliceerd: 7-7-2021 -
35. Hot Spot: Jen Batchelor of Kin Euphorics
Gepubliceerd: 23-6-2021
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.