On The Pass
Een podcast door Gabriel Ornelas - Woensdagen
134 Afleveringen
-
34. Robert Furniss Roe: Putting The Spirit in Spirits
Gepubliceerd: 2-6-2021 -
33. Carlos Couturier: Uncovering Mexico Through The Eyes of a Hotelier
Gepubliceerd: 19-5-2021 -
32. Hot Spot: Jacob Pechenik of Lettuce Grow
Gepubliceerd: 5-5-2021 -
31. Dan Barber: Chefs Can Save Our Planet
Gepubliceerd: 22-4-2021 -
30. Anthony Myint: Solution Is In The Soil
Gepubliceerd: 20-4-2021 -
29. Hot Spot: Jeremy Chan + Ire Hassan-Odukale of Ikoyi
Gepubliceerd: 7-4-2021 -
28. Brian Canlis: Leading and Learning Through Vulnerability
Gepubliceerd: 24-3-2021 -
27. Larissa Zimberoff: The Future of Food and Tech
Gepubliceerd: 10-3-2021 -
26. Hot Spot: Micah McFarlane of Revel Spirits
Gepubliceerd: 24-2-2021 -
25. Shep Gordon: The Man Who Created Celebrity Chefs
Gepubliceerd: 10-2-2021 -
24. Lynnette Marrero: Crafting a Life In Mixology
Gepubliceerd: 26-1-2021 -
23. On The Pass: Everything We Learned and Loved in Season 1
Gepubliceerd: 17-12-2020 -
22. Hot Spot: Marc Farrell of Ten To One Rum
Gepubliceerd: 25-11-2020 -
21. Nyesha Arrington: Resilience to Nourish
Gepubliceerd: 11-11-2020 -
20. Marissa Hermer: Creating A Home Away From Home
Gepubliceerd: 13-10-2020 -
19. Hot Spot: Mélanie Masarin of Ghia
Gepubliceerd: 30-9-2020 -
18. Christine Moseley: Food Waste At The Farm Level
Gepubliceerd: 16-9-2020 -
17. Amar Lalvani: Pushing The Standard
Gepubliceerd: 1-9-2020 -
16. Hot Spot: Beny Ashburn + Teo Hunter of Crowns & Hops Brewing Co
Gepubliceerd: 18-8-2020 -
15. Meredith Erickson: Taking On Cookbooks
Gepubliceerd: 4-8-2020
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.