Smakelijk! De podcast van Petra Possel
Een podcast door Petra Possel - Vrijdagen
Categorieën:
59 Afleveringen
-
Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef
Gepubliceerd: 15-11-2024 -
Meike Krüger (Mokumeet) praat met Petra Possel over carbs, koolhydraten dus
Gepubliceerd: 8-11-2024 -
Restaurant De Dyck: eigenaar Reinier Kempenaar en chef Martijn Koeleman van restaurant De Dyck praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 1-11-2024 -
Joël Broekaert praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 25-10-2024 -
Chef-kok Jeroen van Oijen en fermentatiekoningin Ivana Mik praten met host Petra Possel
Gepubliceerd: 18-10-2024 -
Mischa Blok & Sang-Ah Yoo over de Koreaanse keuken (en familie)
Gepubliceerd: 11-10-2024 -
Remko Kraaijeveld, foodfotograaf, praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 4-10-2024 -
Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 27-9-2024 -
Patrick Nugter, chef-kok en brandmeester, praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 20-9-2024 -
Meneer Wateetons praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 13-9-2024 -
Emma de Thouars, Katinka Lansink Dodero & Rubie van Crevel praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 6-9-2024 -
Theus de Kok voormalig chef-kok** van restaurant De Echoput praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 26-7-2024 -
Esmee Langereis, 0% wijnvrouw & visman Bart van Olphen praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 19-7-2024 -
Ronald Giphart praat met Petra Possel over koken, eten en schrijven
Gepubliceerd: 12-7-2024 -
Phi-Yến Phan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 5-7-2024 -
Zangeres Shirma Rouse praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 28-6-2024 -
Chef-kok Jeroen van Oijen en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 21-6-2024 -
Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 14-6-2024 -
Alwin Leemhuis en Sommeljj (Jan-Jaap Altenburg) praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 7-6-2024 -
Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 31-5-2024
Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.