92 Afleveringen

  1. Gazpacho - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel

    Gepubliceerd: 4-7-2025
  2. Noni Kooiman praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 27-6-2025
  3. Rabarberslof - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel

    Gepubliceerd: 20-6-2025
  4. Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 13-6-2025
  5. Pissaladière door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 6-6-2025
  6. Molukse keuken: Mas van Putten & Carl Lemette-Polhaupessy praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 30-5-2025
  7. Yvette van Boven praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 23-5-2025
  8. Karin Luiten en Charlotte Kleyn praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 16-5-2025
  9. Aardbeienbavarois door Keukenprins Pieter, voor moederdag, voor Petra Possel dit feestgerecht

    Gepubliceerd: 9-5-2025
  10. Mai Nguyen en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 2-5-2025
  11. Hollandse asperges met Hollandaisesaus door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 25-4-2025
  12. In memoriam: Jonnie Boer - Petra Possel gedenkt chefkok (***) Jonnie Boer van restaurant De Librije

    Gepubliceerd: 24-4-2025
  13. Rotterdam Chinatown: Ellen Scholtens & Kevin Fan

    Gepubliceerd: 18-4-2025
  14. Nasi goreng kampung Lonny door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 11-4-2025
  15. Herman den Blijker en Wouter Aalst praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 4-4-2025
  16. Tarte Tatin door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 28-3-2025
  17. Charlotte Kleyn en Maarten Hell praten met Petra Possel over 4 eeuwen eetcultuur in Amsterdam

    Gepubliceerd: 21-3-2025
  18. Pasta alla Veneziana door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 14-3-2025
  19. Cees 'La Cebolla' Timmerman en Vera 'toko Y-von' Andreas praten over Indisch eten en hun kinderjaren in Dordrecht

    Gepubliceerd: 7-3-2025
  20. Bloedsinaasappelparfait (ijs) door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 28-2-2025

1 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.