87 Afleveringen

  1. De Vrouw met de Baard: Mas van Putten & Carl Lemette-Polhaupessy praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 30-5-2025
  2. Yvette van Boven praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 23-5-2025
  3. Karin Luiten en Charlotte Kleyn praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 16-5-2025
  4. Aardbeienbavarois door Keukenprins Pieter, voor moederdag, voor Petra Possel dit feestgerecht

    Gepubliceerd: 9-5-2025
  5. Mai Nguyen en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 2-5-2025
  6. Hollandse asperges met Hollandaisesaus door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 25-4-2025
  7. In memoriam: Jonnie Boer - Petra Possel gedenkt chefkok (***) Jonnie Boer van restaurant De Librije

    Gepubliceerd: 24-4-2025
  8. Rotterdam Chinatown: Ellen Scholtens & Kevin Fan

    Gepubliceerd: 18-4-2025
  9. Nasi goreng kampung Lonny door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 11-4-2025
  10. Herman den Blijker en Wouter Aalst praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 4-4-2025
  11. Tarte Tatin door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 28-3-2025
  12. Charlotte Kleyn en Maarten Hell praten met Petra Possel over 4 eeuwen eetcultuur in Amsterdam

    Gepubliceerd: 21-3-2025
  13. Pasta alla Veneziana door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 14-3-2025
  14. Cees 'La Cebolla' Timmerman en Vera 'toko Y-von' Andreas praten over Indisch eten en hun kinderjaren in Dordrecht

    Gepubliceerd: 7-3-2025
  15. Bloedsinaasappelparfait (ijs) door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 28-2-2025
  16. Puddingparties, kookschriftjes & deftige diners in Huis Van Gijn, Dordrecht

    Gepubliceerd: 21-2-2025
  17. Wild zwijnpeper (civet) van wild zwijn door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 14-2-2025
  18. Maureen Tan en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 7-2-2025
  19. Clafoutis door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 31-1-2025
  20. Wim Ballieu - de Vlaamse ballenjongen - praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 24-1-2025

1 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.