Smakelijk! De podcast van Petra Possel
Een podcast door Petra Possel - Vrijdagen
Categorieën:
50 Afleveringen
-
Meneer Wateetons praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 13-9-2024 -
Emma de Thouars, Katinka Lansink Dodero & Rubie van Crevel praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 6-9-2024 -
Theus de Kok voormalig chef-kok** van restaurant De Echoput praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 26-7-2024 -
Esmee Langereis, 0% wijnvrouw & visman Bart van Olphen praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 19-7-2024 -
Ronald Giphart praat met Petra Possel over koken, eten en schrijven
Gepubliceerd: 12-7-2024 -
Phi-Yến Phan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 5-7-2024 -
Zangeres Shirma Rouse praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 28-6-2024 -
Chef-kok Jeroen van Oijen en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 21-6-2024 -
Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 14-6-2024 -
Alwin Leemhuis en Sommeljj (Jan-Jaap Altenburg) praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 7-6-2024 -
Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 31-5-2024 -
Paulami Joshi en Afke Boven praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 24-5-2024 -
Yvette van Boven, Joël Broekaert en Kees Elfring praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 17-5-2024 -
Marinus Noordenbos en Karin van Munster praten met Petra Possel over Japan, vis en fietsen
Gepubliceerd: 10-5-2024 -
Hidde de Brabander - meester patissier en meesterijsbereider - spreekt met Petra Possel over hard werken, schilderen, kunst en patisserie
Gepubliceerd: 3-5-2024 -
Ingrid Hofstra en Esmee Langereis praten met Petra Possel over de Zweedse keuken en alcoholvrije wijn
Gepubliceerd: 26-4-2024 -
Teun van de Keuken praat met Petra Possel over echt voedsel
Gepubliceerd: 19-4-2024 -
Christian Weij, fermentatie - en desemspecialist praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 12-4-2024 -
Joris Bijdendijk praat met Petra Possel over zijn boek Chez Bijdendijk
Gepubliceerd: 5-4-2024 -
Mara Grimm en JP Pellemans praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 29-3-2024
Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.