Smakelijk! De podcast van Petra Possel
Een podcast door Petra Possel - Vrijdagen

Categorieën:
82 Afleveringen
-
Hollandse asperges met Hollandaisesaus door Keukenprins Pieter
Gepubliceerd: 25-4-2025 -
In memoriam: Jonnie Boer - Petra Possel gedenkt chefkok (***) Jonnie Boer van restaurant De Librije
Gepubliceerd: 24-4-2025 -
Ellen Scholtens en Kevin Fan praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 18-4-2025 -
Nasi goreng kampung Lonny door Keukenprins Pieter
Gepubliceerd: 11-4-2025 -
Herman den Blijker en Wouter Aalst praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 4-4-2025 -
Tarte Tatin door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 28-3-2025 -
Charlotte Kleyn en Maarten Hell praten met Petra Possel over 4 eeuwen eetcultuur in Amsterdam
Gepubliceerd: 21-3-2025 -
Pasta alla Veneziana door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 14-3-2025 -
Cees 'La Cebolla' Timmerman en Vera 'toko Y-von' Andreas praten over Indisch eten en hun kinderjaren in Dordrecht
Gepubliceerd: 7-3-2025 -
Bloedsinaasappelparfait (ijs) door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 28-2-2025 -
Puddingparties, kookschriftjes & deftige diners in Huis Van Gijn, Dordrecht
Gepubliceerd: 21-2-2025 -
Wild zwijnpeper (civet) van wild zwijn door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 14-2-2025 -
Maureen Tan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 7-2-2025 -
Clafoutis door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 31-1-2025 -
Wim Ballieu - de Vlaamse ballenjongen - praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 24-1-2025 -
Een eerbetoon aan Manuëla Kemp & haar Griekse lievelingsgerechten door Keukenprins Pieter
Gepubliceerd: 19-1-2025 -
Tartiflette door Keukenprins Pieter
Gepubliceerd: 17-1-2025 -
Vieze kookboeken - Swaan Levy Janssen praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 10-1-2025 -
Rudolph van Veen praat met Petra Possel over Kerst, zijn vakmanschap en zijn nieuwe boek
Gepubliceerd: 20-12-2024 -
Rendang van eend door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Gepubliceerd: 13-12-2024
Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.