Smakelijk! De podcast van Petra Possel
Een podcast door Petra Possel - Vrijdagen
106 Afleveringen
-
Welmoed Bezoen en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 10-10-2025 -
Kippensoep! Keukenprins Pieter maakt kippensoep voor Petra Possel
Gepubliceerd: 3-10-2025 -
Jacques Hermus en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 26-9-2025 -
El Celler de Can Roca - lunchen bij de gebroeders Roca in Girona
Gepubliceerd: 19-9-2025 -
Oesters in Gruissan (& andere fruits de mer)
Gepubliceerd: 12-9-2025 -
Les Grands Buffets, Narbonne & quenelles van snoek
Gepubliceerd: 5-9-2025 -
Cataplana, Portugese visschotel & portie heimwee
Gepubliceerd: 29-8-2025 -
Eetclub de zusjes te gast bij Petra Possel
Gepubliceerd: 22-8-2025 -
Aan de rol - pasta in brodo. Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Gepubliceerd: 15-8-2025 -
Opera en culinair genieten: Yvon Scheper praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 8-8-2025 -
Steak van watermeloen - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Gepubliceerd: 1-8-2025 -
Bibi en Mia Loomans praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 25-7-2025 -
Bretonse galette met artisjokken - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Gepubliceerd: 18-7-2025 -
Tamara Ivanović en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 11-7-2025 -
Gazpacho - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Gepubliceerd: 4-7-2025 -
Noni Kooiman praat met Petra Possel
Gepubliceerd: 27-6-2025 -
Rabarberslof - Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Gepubliceerd: 20-6-2025 -
Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 13-6-2025 -
Pissaladière door Keukenprins Pieter
Gepubliceerd: 6-6-2025 -
Molukse keuken: Mas van Putten & Carl Lemette-Polhaupessy praten met Petra Possel
Gepubliceerd: 30-5-2025
Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.
