92 Afleveringen

  1. Puddingparties, kookschriftjes & deftige diners in Huis Van Gijn, Dordrecht

    Gepubliceerd: 21-2-2025
  2. Wild zwijnpeper (civet) van wild zwijn door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 14-2-2025
  3. Maureen Tan en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 7-2-2025
  4. Clafoutis door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 31-1-2025
  5. Wim Ballieu - de Vlaamse ballenjongen - praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 24-1-2025
  6. Een eerbetoon aan Manuëla Kemp & haar Griekse lievelingsgerechten door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 19-1-2025
  7. Tartiflette door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 17-1-2025
  8. Vieze kookboeken - Swaan Levy Janssen praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 10-1-2025
  9. Rudolph van Veen praat met Petra Possel over Kerst, zijn vakmanschap en zijn nieuwe boek

    Gepubliceerd: 20-12-2024
  10. Rendang van eend door Keukenprins Pieter en Petra Possel

    Gepubliceerd: 13-12-2024
  11. Italiaanse ribollita door Keukenprins Pieter

    Gepubliceerd: 6-12-2024
  12. Cees Holtkamp en Julius Jaspers praten met Petra Possel over speculaas en over het Kerstdiner

    Gepubliceerd: 29-11-2024
  13. Jeroen Woe, cabaretier en foodie en Wouter Aalst, oprichter en docent bij de Amsterdam Wine Academy praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 22-11-2024
  14. Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef

    Gepubliceerd: 15-11-2024
  15. Meike Krüger (Mokumeet) praat met Petra Possel over carbs, koolhydraten dus

    Gepubliceerd: 8-11-2024
  16. Restaurant De Dyck: eigenaar Reinier Kempenaar en chef Martijn Koeleman van restaurant De Dyck praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 1-11-2024
  17. Joël Broekaert praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 25-10-2024
  18. Chef-kok Jeroen van Oijen en fermentatiekoningin Ivana Mik praten met host Petra Possel

    Gepubliceerd: 18-10-2024
  19. Mischa Blok & Sang-Ah Yoo over de Koreaanse keuken (en familie)

    Gepubliceerd: 11-10-2024
  20. Remko Kraaijeveld, foodfotograaf, praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 4-10-2024

2 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.