Smakelijk! De podcast van Petra Possel

Een podcast door Petra Possel - Vrijdagen

Vrijdagen

Categorieën:

65 Afleveringen

  1. (1/2) Nadia Zerouali, Simone van Thull en chef Ruben Schippers in gesprek met Petra Possel

    Gepubliceerd: 23-2-2024
  2. Leonardo Pacenti en Maud Moody praten met Petra Possel over hun pastaboek

    Gepubliceerd: 16-2-2024
  3. Emile van der Staak en Hiske Versprille praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 9-2-2024
  4. Eva Posthuma de Boer schrijft romans én kookboeken. Ze praat met Petra Possel over haar levenswerk: kookboek ‘ Boergondisch'

    Gepubliceerd: 2-2-2024
  5. Cesar Majorana, schrijver, presentator en wijnkenner en -liefhebber, belijdt op TikTok zijn obsessieve liefde voor wijn

    Gepubliceerd: 26-1-2024
  6. Vanja van der Leeden, kookboekenschrijver en kok, praat met Petra Possel over haar nieuwe boek Italopop

    Gepubliceerd: 19-1-2024
  7. Samuel Levie, worstenmaker, praat met Petra Possel over ‘de vleesparadox'

    Gepubliceerd: 12-1-2024
  8. Chef Helmi Smeulders (Caribbean Chef), slateler Marshall Damiana & culinair creator Kris Kierindongo locatie aflevering op Curaçao

    Gepubliceerd: 5-1-2024
  9. Wijnschrijver Harold Hamersma zet met Petra Possel hoofd en smaakpapillen aan het werk

    Gepubliceerd: 29-12-2023
  10. Cees Holtkamp, banketbakker, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 22-12-2023
  11. Jeroen Woe, cabaretier en foodie, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 15-12-2023
  12. Wil Demandt, voormalig chef restaurant Bordewijk, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 8-12-2023
  13. Hiske Versprille, keukenprins Pieter en host Petra Possel over afscheidseten.

    Gepubliceerd: 1-12-2023
  14. Regula Ysewijn & Hilary Akers over koek en het laten ademen vanwijn

    Gepubliceerd: 24-11-2023
  15. Janneke Vreugdenhil en Hassnae Bouazza over gezond eten & gezonde couscous

    Gepubliceerd: 17-11-2023
  16. Sun Li , schrijver en Hilary Akers, culinair journalist over Chin. Ind. Rest. en Sefardische sinaasappelcake

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  17. Yvette van Boven en Hiske Versprille, culinair journalisten, over kookboeken en rouwstoof

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  18. Paul de Leeuw en Matay de Mayee over moeders keuken, van Rotterdam tot Suryoye

    Gepubliceerd: 3-11-2023
  19. Welmoed Bezoen en Karin van Munster over wilde keukens en Chinese take away

    Gepubliceerd: 27-10-2023
  20. De Surimams over Surinaams eten, culinair journalist Hilary Akers over Sri Lankese curry

    Gepubliceerd: 20-10-2023

3 / 4

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.