92 Afleveringen

  1. Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 27-9-2024
  2. Patrick Nugter, chef-kok en brandmeester, praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 20-9-2024
  3. Meneer Wateetons praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 13-9-2024
  4. Emma de Thouars, Katinka Lansink Dodero & Rubie van Crevel praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 6-9-2024
  5. Theus de Kok voormalig chef-kok** van restaurant De Echoput praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 26-7-2024
  6. Esmee Langereis, 0% wijnvrouw & visman Bart van Olphen praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 19-7-2024
  7. Ronald Giphart praat met Petra Possel over koken, eten en schrijven

    Gepubliceerd: 12-7-2024
  8. Phi-Yến Phan en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 5-7-2024
  9. Zangeres Shirma Rouse praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 28-6-2024
  10. Chef-kok Jeroen van Oijen en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 21-6-2024
  11. Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 14-6-2024
  12. Alwin Leemhuis en Sommeljj (Jan-Jaap Altenburg) praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 7-6-2024
  13. Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 31-5-2024
  14. Paulami Joshi en Afke Boven praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 24-5-2024
  15. Yvette van Boven, Joël Broekaert en Kees Elfring praten met Petra Possel

    Gepubliceerd: 17-5-2024
  16. Marinus Noordenbos en Karin van Munster praten met Petra Possel over Japan, vis en fietsen

    Gepubliceerd: 10-5-2024
  17. Hidde de Brabander - meester patissier en meesterijsbereider - spreekt met Petra Possel over hard werken, schilderen, kunst en patisserie

    Gepubliceerd: 3-5-2024
  18. Ingrid Hofstra en Esmee Langereis praten met Petra Possel over de Zweedse keuken en alcoholvrije wijn

    Gepubliceerd: 26-4-2024
  19. Teun van de Keuken praat met Petra Possel over echt voedsel

    Gepubliceerd: 19-4-2024
  20. Christian Weij, fermentatie - en desemspecialist praat met Petra Possel

    Gepubliceerd: 12-4-2024

3 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.