Smart Mouth
Een podcast door Katherine Spiers / TableCakes Productions
Categorieën:
265 Afleveringen
-
History of Criticism with Soleil Ho
Gepubliceerd: 30-3-2022 -
Hanky Pankies with Adrienne Cheatham
Gepubliceerd: 16-3-2022 -
Regarding Reviews with Dale Talde
Gepubliceerd: 2-3-2022 -
Nora Ephron's 'Critics in the World of the Rising Souffle (Or is it the Rising Meringue?)'
Gepubliceerd: 16-2-2022 -
Running a Restaurant Now, & Korean History, with Ji Hye Kim
Gepubliceerd: 2-2-2022 -
Acadia: History & Food
Gepubliceerd: 19-1-2022 -
Thomas Downing & Oyster History
Gepubliceerd: 5-1-2022 -
Apples & the Downfall of the Red Delicious
Gepubliceerd: 29-12-2021 -
Coquito and Canned Goods
Gepubliceerd: 22-12-2021 -
Why Are U.S. School Lunches Like This?
Gepubliceerd: 15-12-2021 -
Abby Fisher in San Francisco
Gepubliceerd: 11-11-2021 -
Cheap Wine Will Kill You with Jamel Johnson
Gepubliceerd: 3-11-2021 -
Legacy & Circus Peanuts with Laurie Woolever
Gepubliceerd: 27-10-2021 -
Persimmons with Kate Ramos
Gepubliceerd: 20-10-2021 -
Ruth Wakefield and the Chocolate Chip Cookie
Gepubliceerd: 13-10-2021 -
Ice Cream Floats with Kristen Miglore
Gepubliceerd: 6-10-2021 -
Trader Joe's
Gepubliceerd: 29-9-2021 -
Bakery Boxes with Kristina Cho
Gepubliceerd: 22-9-2021 -
Succotash with Kelsey Barnard Clark
Gepubliceerd: 15-9-2021 -
Bagels with David Page
Gepubliceerd: 8-9-2021
An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!