The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Een podcast door FoodFM Radio - Vrijdagen
220 Afleveringen
-
Episode 19 - Vins de Provence rosé special
Gepubliceerd: 6-8-2021 -
Episode 18 - Deano Moncrieffe and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 30-7-2021 -
Episode 17 - The Guardian’s Fiona Beckett and hail Sollasa!
Gepubliceerd: 23-7-2021 -
Episode 16 - Rum Show Special
Gepubliceerd: 16-7-2021 -
Episode 15 - Mirabeau founders, the Cronks, and buying spirits
Gepubliceerd: 9-7-2021 -
Episode 14 - No/Low alcohol, Marlborough Sauvignon shortage and beer
Gepubliceerd: 2-7-2021 -
Episode 13 - England’s wine revolution and crafting gin
Gepubliceerd: 25-6-2021 -
Episode 12 - Highlights from Series One
Gepubliceerd: 18-6-2021 -
Episode 11 - Going East, Portugal and own-brand wine
Gepubliceerd: 11-6-2021 -
Episode 10 - Champagne, Sherry and Cider
Gepubliceerd: 4-6-2021 -
Episode 9 - Old vines and single malt v blended whisky
Gepubliceerd: 28-5-2021 -
Episode 8 - The perfect glass, New Zealand and fine Cognac
Gepubliceerd: 21-5-2021 -
Episode 7 - Being biodynamic, Chile and making a mixer
Gepubliceerd: 14-5-2021 -
Episode 6 - Jancis Robinson OBE MW and Nebbiolo
Gepubliceerd: 7-5-2021 -
Episode 5 - English sparkling, Chardonnay, Tequila and Mezca
Gepubliceerd: 30-4-2021 -
Episode 4 - Natural Wine, Burgundy and Turkey’s grapes
Gepubliceerd: 23-4-2021 -
Episode 3 - Urban wineries, Riesling and King Edward vodka
Gepubliceerd: 16-4-2021 -
Episode 2 - Gin, Pinot Noir and the wines of Georgia
Gepubliceerd: 9-4-2021 -
Episode 1 - Airline drinks, sustainability & groovy grüner
Gepubliceerd: 1-4-2021 -
Pilot Episode
Gepubliceerd: 22-12-2020
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.
