The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Een podcast door FoodFM Radio - Vrijdagen
220 Afleveringen
-
Episode 39 - A Festive Special
Gepubliceerd: 24-12-2021 -
Episode 38 - John Colley, CEO Majestic Wine
Gepubliceerd: 17-12-2021 -
Episode 37 - Stellenbosch and New World Whisky
Gepubliceerd: 10-12-2021 -
Episode 36 - Highlights from Series 3
Gepubliceerd: 3-12-2021 -
Episode 35 - The Live-ex Power 100 and creating a new wine brand
Gepubliceerd: 26-11-2021 -
Episode 34 - José Pizarro and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 19-11-2021 -
Episode 33 - Asian spirits special
Gepubliceerd: 12-11-2021 -
Episode 32 - Super-Tuscans and sustainable bottles
Gepubliceerd: 5-11-2021 -
Episode 31 - The perfect Martini and IWSC trophy winners
Gepubliceerd: 29-10-2021 -
Episode 30 - Victoria Moore and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 22-10-2021 -
Episode 29 - Cava Special
Gepubliceerd: 15-10-2021 -
Episode 28 - A Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG special
Gepubliceerd: 8-10-2021 -
Episode 27 - Wines of South America and Sober October
Gepubliceerd: 1-10-2021 -
Episode 26 - South Africa, Austria and the shipping crisis
Gepubliceerd: 24-9-2021 -
Episode 25 - Vermouth special
Gepubliceerd: 17-9-2021 -
Episode 24 - The Best of Series 2
Gepubliceerd: 10-9-2021 -
Episode 23 - Sacha Lichine and Roger Jones
Gepubliceerd: 3-9-2021 -
Episode 22 - Dr Jamie Goode and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 27-8-2021 -
Episode 21 - Armagnac and Guy Woodward
Gepubliceerd: 20-8-2021 -
Episode 20 - Bordeaux and wine investment
Gepubliceerd: 13-8-2021
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.
