The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Een podcast door FoodFM Radio - Vrijdagen
220 Afleveringen
-
Episode 59 - The Highlights of Series 5
Gepubliceerd: 20-5-2022 -
Episode 58 - Elwyn Gladstone
Gepubliceerd: 13-5-2022 -
Episode 57 - Argentina with Madeleine Stenwreth MW
Gepubliceerd: 6-5-2022 -
Episode 56 - Chile with Alistair Cooper MW
Gepubliceerd: 29-4-2022 -
Episode 55 - Viognier with Louisa Rose
Gepubliceerd: 22-4-2022 -
Episode 54 - Cognac
Gepubliceerd: 15-4-2022 -
Episode 53 - Sensory Champagne with Laurent Fresnet and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 8-4-2022 -
Episode 52 - The Finger Lakes
Gepubliceerd: 1-4-2022 -
Episode 51 - Susy Atkins
Gepubliceerd: 25-3-2022 -
Episode 50 - Vermouth, Barcelona style
Gepubliceerd: 18-3-2022 -
Episode 49 - Tribute to Steven Spurrier
Gepubliceerd: 11-3-2022 -
Episode 48 - Highlights of Series 4
Gepubliceerd: 4-3-2022 -
Episode 47 - Sarah Pidgeon, Co-Chief Winemaker, Wynns Coonawarra.
Gepubliceerd: 25-2-2022 -
Episode 46 - Rollo Gabb of Journey’s End
Gepubliceerd: 18-2-2022 -
Episode 45 - Chris Wilson of Gutter & Stars
Gepubliceerd: 11-2-2022 -
Episode 44 - Dan Szor of the Cotswolds Distillery
Gepubliceerd: 4-2-2022 -
Episode 43 - Celebrating Australia Day
Gepubliceerd: 28-1-2022 -
Episode 42 - Green Wine Future and Freddy Bulmer
Gepubliceerd: 21-1-2022 -
Episode 41 - Peter Gago, Chief Winemaker, Penfolds
Gepubliceerd: 14-1-2022 -
Episode 40 - Drinks in 2022
Gepubliceerd: 7-1-2022
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.
