Toekomst van ons eten | BNR

Een podcast door BNR Nieuwsradio

30 Afleveringen

  1. Made in Holland - Zwarte peper uit Bleiswijk

    Gepubliceerd: 11-8-2023
  2. Made in Holland - Sojasaus uit Rotterdam

    Gepubliceerd: 10-8-2023
  3. Made in Holland - Watermeloen uit Kwintsheul

    Gepubliceerd: 9-8-2023
  4. Made in Holland - Quinoa uit Zevenhuizen

    Gepubliceerd: 8-8-2023
  5. Made in Holland - Tofoe uit Rotterdam

    Gepubliceerd: 7-8-2023
  6. Made in Holland - Kikkererwten uit Tollebeek

    Gepubliceerd: 3-8-2023
  7. Made in Holland - Truffels uit Eys

    Gepubliceerd: 2-8-2023
  8. Made in Holland - Sojamelk uit Enschede

    Gepubliceerd: 1-8-2023
  9. Made in Holland - Vanille uit Monster

    Gepubliceerd: 31-7-2023
  10. Made in Holland - Kiwi’s uit Bunnik

    Gepubliceerd: 25-7-2023
  11. Made in Holland - Saffraan uit Oude-Tonge

    Gepubliceerd: 25-7-2023
  12. Made in Holland - Thee uit Zundert

    Gepubliceerd: 24-7-2023
  13. De boerderij van de toekomst

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  14. Hoe afgedankt eten een tweede leven krijgt

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  15. De plantaardige biefstuk van Loetje

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  16. Boeren midden op een bedrijventerrein

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  17. 'Echte' kaas van Those Vegan Cowboys

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  18. Teaser | De toekomst van ons eten

    Gepubliceerd: 25-7-2022
  19. Welkom in de supermarkt van de toekomst

    Gepubliceerd: 13-5-2021
  20. Futureproof voedselverpakkingen

    Gepubliceerd: 6-5-2021

1 / 2

Jigal Krant bezoekt boeren, tuinders en ondernemers die pionieren met exotische producten en gewassen. Voedsel dat we nu nog importeren uit landen hier ver vandaan. Wat bezielt deze baanbrekers? Zijn ze succesvol? Levert lokale teelt milieuwinst op en smaken exotische gewassen van Nederlandse bodem even lekker als wanneer we ze importeren uit hun eigen habitat?