Toekomst van ons eten | BNR
Een podcast door BNR Nieuwsradio

30 Afleveringen
-
Made in Holland - Zwarte peper uit Bleiswijk
Gepubliceerd: 11-8-2023 -
Made in Holland - Sojasaus uit Rotterdam
Gepubliceerd: 10-8-2023 -
Made in Holland - Watermeloen uit Kwintsheul
Gepubliceerd: 9-8-2023 -
Made in Holland - Quinoa uit Zevenhuizen
Gepubliceerd: 8-8-2023 -
Made in Holland - Tofoe uit Rotterdam
Gepubliceerd: 7-8-2023 -
Made in Holland - Kikkererwten uit Tollebeek
Gepubliceerd: 3-8-2023 -
Made in Holland - Truffels uit Eys
Gepubliceerd: 2-8-2023 -
Made in Holland - Sojamelk uit Enschede
Gepubliceerd: 1-8-2023 -
Made in Holland - Vanille uit Monster
Gepubliceerd: 31-7-2023 -
Made in Holland - Kiwi’s uit Bunnik
Gepubliceerd: 25-7-2023 -
Made in Holland - Saffraan uit Oude-Tonge
Gepubliceerd: 25-7-2023 -
Made in Holland - Thee uit Zundert
Gepubliceerd: 24-7-2023 -
De boerderij van de toekomst
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
Hoe afgedankt eten een tweede leven krijgt
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
De plantaardige biefstuk van Loetje
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
Boeren midden op een bedrijventerrein
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
'Echte' kaas van Those Vegan Cowboys
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
Teaser | De toekomst van ons eten
Gepubliceerd: 25-7-2022 -
Welkom in de supermarkt van de toekomst
Gepubliceerd: 13-5-2021 -
Futureproof voedselverpakkingen
Gepubliceerd: 6-5-2021
Jigal Krant bezoekt boeren, tuinders en ondernemers die pionieren met exotische producten en gewassen. Voedsel dat we nu nog importeren uit landen hier ver vandaan. Wat bezielt deze baanbrekers? Zijn ze succesvol? Levert lokale teelt milieuwinst op en smaken exotische gewassen van Nederlandse bodem even lekker als wanneer we ze importeren uit hun eigen habitat?