Tomatin Whisky: The Softer Side Sessions
Een podcast door Tomatin Highland Single Malt Scotch Whisky
18 Afleveringen
-
#18 - Sam Snead, Whisky Tastings
Gepubliceerd: 27-8-2020 -
#17 - Alistair Birt and Johnny Baldaray, Whisky and Food Pairings
Gepubliceerd: 12-8-2020 -
#16 - Whisky Writing and Awards
Gepubliceerd: 29-7-2020 -
#15 - From Barrel to Bottle, Whisky Photography
Gepubliceerd: 15-7-2020 -
#14 - Andy Gemmell, Whisky Wonderland
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#13 - A World of Scotch
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#12 - WhiskyFacile
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#11 - Distillery Exclusive Casks
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#10 - Becky Paskin, Our Whisky
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#9 - John Robertson, Edinburgh Whisky Academy
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#8 - Andrew Russell, Speyside Cooperage
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
#7 - George Michie, Soho Whisky Club
Gepubliceerd: 3-7-2020 -
#6 - The Sherry Special
Gepubliceerd: 3-7-2020 -
#5 - Andrew Ferguson, Kensington Wine Market
Gepubliceerd: 3-7-2020 -
#4 - Scotch Test Dummies and Aqvavitae
Gepubliceerd: 3-7-2020 -
#3 - Matt Macpherson, The Malt Room
Gepubliceerd: 3-7-2020 -
#2 - Graham Eunson, Master Distiller
Gepubliceerd: 2-7-2020 -
#1 - Tomatin Decades II Deconstruction
Gepubliceerd: 2-7-2020
1 / 1
Presented by the team behind Tomatin Single Malt, the Softer Side Sessions are a series of conversations dedicated to telling the stories of the people that make Scotch Whisky the most exciting spirit in the world. From Master Distillers to bloggers, bartenders to coopers, join Global Brands Ambassador, Scott Adamson, as he chats with some familiar faces as well as some of the industry’s unsung heroes. Audio recording of our live stream sessions - subscribe to Tomatin Whisky on YouTube to take part in the conversation. Must be 18+ to follow. Drink Responsibly.