Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Donderdagen

Categorieën:

167 Afleveringen

  1. # 135 Bordopmaak / Kaviaar / Kerststol

    Gepubliceerd: 19-12-2024
  2. # 134 Gourmetten (Toetjes)

    Gepubliceerd: 12-12-2024
  3. #133 Kookboek van Nederland / Pannenkoeken / Peru

    Gepubliceerd: 5-12-2024
  4. #132 Tonijn (Bart van Olphen van Fish Tales)

    Gepubliceerd: 28-11-2024
  5. #131 Locavore / Ei bakken / Sukiyaki

    Gepubliceerd: 21-11-2024
  6. 130 Wijn-spijs (Kersttips van Iwan Driesen van Rijsel en Lukas Wiegman van NOTK)

    Gepubliceerd: 14-11-2024
  7. #129 Kookchemie / The Bear / Tortilla's

    Gepubliceerd: 7-11-2024
  8. #128 Bourbon (Amsterdamse cocktailscene)

    Gepubliceerd: 31-10-2024
  9. #127 Kookboek vh jaar / Azijn maken / Gastchef Jesse

    Gepubliceerd: 24-10-2024
  10. #126 Sushi (Sushi Fanatics)

    Gepubliceerd: 17-10-2024
  11. #125 Sriracha Crisis / Populairste NYT Recept / No waste groenten

    Gepubliceerd: 10-10-2024
  12. #124 Live met Ron Blaauw, Cees Holtkamp, Mas van Putten en Remy Harrewijn

    Gepubliceerd: 3-10-2024
  13. #123 Corned beef / Samen koken / An Com

    Gepubliceerd: 26-9-2024
  14. #122 Japan (reizen in Japan)

    Gepubliceerd: 19-9-2024
  15. #121 Messen / Pepersaus / Popup

    Gepubliceerd: 12-9-2024
  16. #120: Korea (Food markets)

    Gepubliceerd: 5-9-2024
  17. #119: Koffie met Mark Jordaan (Charlene de Buysere)

    Gepubliceerd: 11-7-2024
  18. Menu | Taco’s met Kimchi / Miso kip / Bloemkoolsteaks

    Gepubliceerd: 30-6-2024
  19. #118 Tafelzuur

    Gepubliceerd: 27-6-2024
  20. Menu | Mungbonen / AOP / Soba

    Gepubliceerd: 23-6-2024

1 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.