Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Categorieën:

155 Afleveringen

  1. #123 Corned beef / Samen koken / An Com

    Gepubliceerd: 26-9-2024
  2. #122 Japan (reizen in Japan)

    Gepubliceerd: 19-9-2024
  3. #121 Messen / Pepersaus / Popup

    Gepubliceerd: 12-9-2024
  4. #120: Korea (Food markets)

    Gepubliceerd: 5-9-2024
  5. #119: Koffie met Mark Jordaan (Charlene de Buysere)

    Gepubliceerd: 11-7-2024
  6. Menu | Taco’s met Kimchi / Miso kip / Bloemkoolsteaks

    Gepubliceerd: 30-6-2024
  7. #118 Tafelzuur

    Gepubliceerd: 27-6-2024
  8. Menu | Mungbonen / AOP / Soba

    Gepubliceerd: 23-6-2024
  9. Menu | Balinese Lentesoep / Caesar Salad met Kip / Yaki Udon

    Gepubliceerd: 16-6-2024
  10. #117 Bistro

    Gepubliceerd: 13-6-2024
  11. Menu | Aspergerisotto / Gebraden kip / Kimchi stoofpot

    Gepubliceerd: 9-6-2024
  12. Menu | Toscanini pasta

    Gepubliceerd: 2-6-2024
  13. #116 IJs met Hidde de Brabander

    Gepubliceerd: 30-5-2024
  14. Menu | Shallow fry / Telor Kuning / Du Puy linzen

    Gepubliceerd: 26-5-2024
  15. Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche

    Gepubliceerd: 19-5-2024
  16. #115 Zuurdesem voor Dummies

    Gepubliceerd: 15-5-2024
  17. Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels

    Gepubliceerd: 12-5-2024
  18. Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken

    Gepubliceerd: 5-5-2024
  19. #114 Spareribs

    Gepubliceerd: 2-5-2024
  20. Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper

    Gepubliceerd: 28-4-2024

1 / 8

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.