Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen
Categorieën:
167 Afleveringen
-
# 135 Bordopmaak / Kaviaar / Kerststol
Gepubliceerd: 19-12-2024 -
# 134 Gourmetten (Toetjes)
Gepubliceerd: 12-12-2024 -
#133 Kookboek van Nederland / Pannenkoeken / Peru
Gepubliceerd: 5-12-2024 -
#132 Tonijn (Bart van Olphen van Fish Tales)
Gepubliceerd: 28-11-2024 -
#131 Locavore / Ei bakken / Sukiyaki
Gepubliceerd: 21-11-2024 -
130 Wijn-spijs (Kersttips van Iwan Driesen van Rijsel en Lukas Wiegman van NOTK)
Gepubliceerd: 14-11-2024 -
#129 Kookchemie / The Bear / Tortilla's
Gepubliceerd: 7-11-2024 -
#128 Bourbon (Amsterdamse cocktailscene)
Gepubliceerd: 31-10-2024 -
#127 Kookboek vh jaar / Azijn maken / Gastchef Jesse
Gepubliceerd: 24-10-2024 -
#126 Sushi (Sushi Fanatics)
Gepubliceerd: 17-10-2024 -
#125 Sriracha Crisis / Populairste NYT Recept / No waste groenten
Gepubliceerd: 10-10-2024 -
#124 Live met Ron Blaauw, Cees Holtkamp, Mas van Putten en Remy Harrewijn
Gepubliceerd: 3-10-2024 -
#123 Corned beef / Samen koken / An Com
Gepubliceerd: 26-9-2024 -
#122 Japan (reizen in Japan)
Gepubliceerd: 19-9-2024 -
#121 Messen / Pepersaus / Popup
Gepubliceerd: 12-9-2024 -
#120: Korea (Food markets)
Gepubliceerd: 5-9-2024 -
#119: Koffie met Mark Jordaan (Charlene de Buysere)
Gepubliceerd: 11-7-2024 -
Menu | Taco’s met Kimchi / Miso kip / Bloemkoolsteaks
Gepubliceerd: 30-6-2024 -
#118 Tafelzuur
Gepubliceerd: 27-6-2024 -
Menu | Mungbonen / AOP / Soba
Gepubliceerd: 23-6-2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.