209 Afleveringen

  1. #177 Kerst 2025

    Gepubliceerd: 11-12-2025
  2. #176 Olijfolie oogst, boeken voor foodies en wintergerechten

    Gepubliceerd: 4-12-2025
  3. #175 Chocolade

    Gepubliceerd: 27-11-2025
  4. #174 Sauce Veronique, Mont d’or en het luisteraarsonderzoek

    Gepubliceerd: 20-11-2025
  5. #173 Biefstuk

    Gepubliceerd: 13-11-2025
  6. #172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese

    Gepubliceerd: 6-11-2025
  7. #171 Nasi Goreng

    Gepubliceerd: 30-10-2025
  8. #170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken

    Gepubliceerd: 23-10-2025
  9. #169 Döner Kebab

    Gepubliceerd: 16-10-2025
  10. #168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing

    Gepubliceerd: 9-10-2025
  11. #167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest

    Gepubliceerd: 2-10-2025
  12. #166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun

    Gepubliceerd: 25-9-2025
  13. #165 Ovens

    Gepubliceerd: 18-9-2025
  14. #164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants

    Gepubliceerd: 11-9-2025
  15. #163 Bakkeljauw

    Gepubliceerd: 4-9-2025
  16. #162 6 jaar Wat Schaft de Podcast

    Gepubliceerd: 17-7-2025
  17. #161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado

    Gepubliceerd: 10-7-2025
  18. #160 Paella (Koken op open vuur)

    Gepubliceerd: 3-7-2025
  19. #159 Churros, flan & hotdog

    Gepubliceerd: 26-6-2025
  20. #158 Zeewier (Zeewierboerderij)

    Gepubliceerd: 19-6-2025

1 / 11

Wat Schaft de Podcast is de culinaire podcast van Jonas Nouwen, Jeroen Doucet en het WSDP-team. Iedere week nemen we je mee in de wereld van koken, eten en drinken. Drie afleveringen per maand zijn vrij te beluisteren, de vierde is exclusief voor leden van de Brigade. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.