Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen
209 Afleveringen
-
#177 Kerst 2025
Gepubliceerd: 11-12-2025 -
#176 Olijfolie oogst, boeken voor foodies en wintergerechten
Gepubliceerd: 4-12-2025 -
#175 Chocolade
Gepubliceerd: 27-11-2025 -
#174 Sauce Veronique, Mont d’or en het luisteraarsonderzoek
Gepubliceerd: 20-11-2025 -
#173 Biefstuk
Gepubliceerd: 13-11-2025 -
#172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese
Gepubliceerd: 6-11-2025 -
#171 Nasi Goreng
Gepubliceerd: 30-10-2025 -
#170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken
Gepubliceerd: 23-10-2025 -
#169 Döner Kebab
Gepubliceerd: 16-10-2025 -
#168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing
Gepubliceerd: 9-10-2025 -
#167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest
Gepubliceerd: 2-10-2025 -
#166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun
Gepubliceerd: 25-9-2025 -
#165 Ovens
Gepubliceerd: 18-9-2025 -
#164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants
Gepubliceerd: 11-9-2025 -
#163 Bakkeljauw
Gepubliceerd: 4-9-2025 -
#162 6 jaar Wat Schaft de Podcast
Gepubliceerd: 17-7-2025 -
#161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado
Gepubliceerd: 10-7-2025 -
#160 Paella (Koken op open vuur)
Gepubliceerd: 3-7-2025 -
#159 Churros, flan & hotdog
Gepubliceerd: 26-6-2025 -
#158 Zeewier (Zeewierboerderij)
Gepubliceerd: 19-6-2025
Wat Schaft de Podcast is de culinaire podcast van Jonas Nouwen, Jeroen Doucet en het WSDP-team. Iedere week nemen we je mee in de wereld van koken, eten en drinken. Drie afleveringen per maand zijn vrij te beluisteren, de vierde is exclusief voor leden van de Brigade. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
