Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen
Categorieën:
167 Afleveringen
-
Menu | Balinese Lentesoep / Caesar Salad met Kip / Yaki Udon
Gepubliceerd: 16-6-2024 -
#117 Bistro
Gepubliceerd: 13-6-2024 -
Menu | Aspergerisotto / Gebraden kip / Kimchi stoofpot
Gepubliceerd: 9-6-2024 -
Menu | Toscanini pasta
Gepubliceerd: 2-6-2024 -
#116 IJs met Hidde de Brabander
Gepubliceerd: 30-5-2024 -
Menu | Shallow fry / Telor Kuning / Du Puy linzen
Gepubliceerd: 26-5-2024 -
Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche
Gepubliceerd: 19-5-2024 -
#115 Zuurdesem voor Dummies
Gepubliceerd: 15-5-2024 -
Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels
Gepubliceerd: 12-5-2024 -
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Gepubliceerd: 5-5-2024 -
#114 Spareribs
Gepubliceerd: 2-5-2024 -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Gepubliceerd: 28-4-2024 -
Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen
Gepubliceerd: 21-4-2024 -
#113 Aardbeien
Gepubliceerd: 18-4-2024 -
Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven
Gepubliceerd: 14-4-2024 -
Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes
Gepubliceerd: 7-4-2024 -
#112 Kimchi
Gepubliceerd: 4-4-2024 -
Menu | Koken uit Brutto
Gepubliceerd: 31-3-2024 -
Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella
Gepubliceerd: 24-3-2024 -
#111 Kliekjes
Gepubliceerd: 21-3-2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.