Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Donderdagen

Categorieën:

167 Afleveringen

  1. Menu | Balinese Lentesoep / Caesar Salad met Kip / Yaki Udon

    Gepubliceerd: 16-6-2024
  2. #117 Bistro

    Gepubliceerd: 13-6-2024
  3. Menu | Aspergerisotto / Gebraden kip / Kimchi stoofpot

    Gepubliceerd: 9-6-2024
  4. Menu | Toscanini pasta

    Gepubliceerd: 2-6-2024
  5. #116 IJs met Hidde de Brabander

    Gepubliceerd: 30-5-2024
  6. Menu | Shallow fry / Telor Kuning / Du Puy linzen

    Gepubliceerd: 26-5-2024
  7. Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche

    Gepubliceerd: 19-5-2024
  8. #115 Zuurdesem voor Dummies

    Gepubliceerd: 15-5-2024
  9. Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels

    Gepubliceerd: 12-5-2024
  10. Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken

    Gepubliceerd: 5-5-2024
  11. #114 Spareribs

    Gepubliceerd: 2-5-2024
  12. Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper

    Gepubliceerd: 28-4-2024
  13. Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen

    Gepubliceerd: 21-4-2024
  14. #113 Aardbeien

    Gepubliceerd: 18-4-2024
  15. Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven

    Gepubliceerd: 14-4-2024
  16. Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes

    Gepubliceerd: 7-4-2024
  17. #112 Kimchi

    Gepubliceerd: 4-4-2024
  18. Menu | Koken uit Brutto

    Gepubliceerd: 31-3-2024
  19. Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella

    Gepubliceerd: 24-3-2024
  20. #111 Kliekjes

    Gepubliceerd: 21-3-2024

2 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.