Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen
Categorieën:
155 Afleveringen
-
#123 Corned beef / Samen koken / An Com
Gepubliceerd: 26-9-2024 -
#122 Japan (reizen in Japan)
Gepubliceerd: 19-9-2024 -
#121 Messen / Pepersaus / Popup
Gepubliceerd: 12-9-2024 -
#120: Korea (Food markets)
Gepubliceerd: 5-9-2024 -
#119: Koffie met Mark Jordaan (Charlene de Buysere)
Gepubliceerd: 11-7-2024 -
Menu | Taco’s met Kimchi / Miso kip / Bloemkoolsteaks
Gepubliceerd: 30-6-2024 -
#118 Tafelzuur
Gepubliceerd: 27-6-2024 -
Menu | Mungbonen / AOP / Soba
Gepubliceerd: 23-6-2024 -
Menu | Balinese Lentesoep / Caesar Salad met Kip / Yaki Udon
Gepubliceerd: 16-6-2024 -
#117 Bistro
Gepubliceerd: 13-6-2024 -
Menu | Aspergerisotto / Gebraden kip / Kimchi stoofpot
Gepubliceerd: 9-6-2024 -
Menu | Toscanini pasta
Gepubliceerd: 2-6-2024 -
#116 IJs met Hidde de Brabander
Gepubliceerd: 30-5-2024 -
Menu | Shallow fry / Telor Kuning / Du Puy linzen
Gepubliceerd: 26-5-2024 -
Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche
Gepubliceerd: 19-5-2024 -
#115 Zuurdesem voor Dummies
Gepubliceerd: 15-5-2024 -
Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels
Gepubliceerd: 12-5-2024 -
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Gepubliceerd: 5-5-2024 -
#114 Spareribs
Gepubliceerd: 2-5-2024 -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Gepubliceerd: 28-4-2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.