Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Categorieën:

155 Afleveringen

  1. Menu | Halloumi burger / Lasagne zonder oven / Boerenkool

    Gepubliceerd: 21-1-2024
  2. Menu | Japans voor door de week

    Gepubliceerd: 14-1-2024
  3. #106 Cannelés

    Gepubliceerd: 11-1-2024
  4. Menu | Seizoensgroenten / Mosterdkaviaar / Ovenquinoa

    Gepubliceerd: 7-1-2024
  5. Menu | Uienstoof / Cassoulet / Koolraap

    Gepubliceerd: 31-12-2023
  6. #105 Oliebollen en appelflappen

    Gepubliceerd: 28-12-2023
  7. #104 Beef Wellington

    Gepubliceerd: 14-12-2023
  8. #103 Garnalencocktail

    Gepubliceerd: 30-11-2023
  9. #102 Boter

    Gepubliceerd: 16-11-2023
  10. #101 Ravioli

    Gepubliceerd: 2-11-2023
  11. Gouden Kookboek 2023

    Gepubliceerd: 26-10-2023
  12. #100 Rendang

    Gepubliceerd: 19-10-2023
  13. #99 Croissants

    Gepubliceerd: 4-10-2023
  14. #98 Hamburger

    Gepubliceerd: 21-9-2023
  15. #97 Tapas en Pintxos

    Gepubliceerd: 7-9-2023
  16. Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets

    Gepubliceerd: 24-8-2023
  17. Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen

    Gepubliceerd: 10-8-2023
  18. #96 Joël Broekaert Live

    Gepubliceerd: 27-7-2023
  19. #95 Olijfolie

    Gepubliceerd: 13-7-2023
  20. #94 Napolitaanse pizza

    Gepubliceerd: 29-6-2023

3 / 8

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.