Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Categorieën:
178 Afleveringen
-
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Gepubliceerd: 5-5-2024 -
#114 Spareribs
Gepubliceerd: 2-5-2024 -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Gepubliceerd: 28-4-2024 -
Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen
Gepubliceerd: 21-4-2024 -
#113 Aardbeien
Gepubliceerd: 18-4-2024 -
Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven
Gepubliceerd: 14-4-2024 -
Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes
Gepubliceerd: 7-4-2024 -
#112 Kimchi
Gepubliceerd: 4-4-2024 -
Menu | Koken uit Brutto
Gepubliceerd: 31-3-2024 -
Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella
Gepubliceerd: 24-3-2024 -
#111 Kliekjes
Gepubliceerd: 21-3-2024 -
Menu |Met Lynn De Keuken In
Gepubliceerd: 17-3-2024 -
Menu | Hongaarse Kip / Pot Noodles / Taco Rice
Gepubliceerd: 10-3-2024 -
#110 Verse Worst
Gepubliceerd: 7-3-2024 -
Menu | Amerikaanse vis / Snelle Kaasfondue / Vega stamppot
Gepubliceerd: 3-3-2024 -
Menu | Beige koken / Zweedse balletjes / Orzo
Gepubliceerd: 25-2-2024 -
#109 Rijst
Gepubliceerd: 22-2-2024 -
Menu | Bimi / Zalm / Dahl
Gepubliceerd: 18-2-2024 -
Menu | Tray bake / Prei / Baked Beans
Gepubliceerd: 11-2-2024 -
#108 Kroketten
Gepubliceerd: 8-2-2024
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.