Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Donderdagen

Categorieën:

167 Afleveringen

  1. #102 Boter

    Gepubliceerd: 16-11-2023
  2. #101 Ravioli

    Gepubliceerd: 2-11-2023
  3. Gouden Kookboek 2023

    Gepubliceerd: 26-10-2023
  4. #100 Rendang

    Gepubliceerd: 19-10-2023
  5. #99 Croissants

    Gepubliceerd: 4-10-2023
  6. #98 Hamburger

    Gepubliceerd: 21-9-2023
  7. #97 Tapas en Pintxos

    Gepubliceerd: 7-9-2023
  8. Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets

    Gepubliceerd: 24-8-2023
  9. Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen

    Gepubliceerd: 10-8-2023
  10. #96 Joël Broekaert Live

    Gepubliceerd: 27-7-2023
  11. #95 Olijfolie

    Gepubliceerd: 13-7-2023
  12. #94 Napolitaanse pizza

    Gepubliceerd: 29-6-2023
  13. #93 Ramen 2.0

    Gepubliceerd: 15-6-2023
  14. #92 0.0 met Esmee Langereis

    Gepubliceerd: 1-6-2023
  15. #91 Verse Pasta

    Gepubliceerd: 18-5-2023
  16. #90 Indonesische keuken

    Gepubliceerd: 4-5-2023
  17. #89 Schnitzel

    Gepubliceerd: 20-4-2023
  18. #88 Bagels

    Gepubliceerd: 6-4-2023
  19. #87 Honing

    Gepubliceerd: 23-3-2023
  20. #86 Bonen

    Gepubliceerd: 9-3-2023

4 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.