Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen
Categorieën:
167 Afleveringen
-
#102 Boter
Gepubliceerd: 16-11-2023 -
#101 Ravioli
Gepubliceerd: 2-11-2023 -
Gouden Kookboek 2023
Gepubliceerd: 26-10-2023 -
#100 Rendang
Gepubliceerd: 19-10-2023 -
#99 Croissants
Gepubliceerd: 4-10-2023 -
#98 Hamburger
Gepubliceerd: 21-9-2023 -
#97 Tapas en Pintxos
Gepubliceerd: 7-9-2023 -
Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets
Gepubliceerd: 24-8-2023 -
Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen
Gepubliceerd: 10-8-2023 -
#96 Joël Broekaert Live
Gepubliceerd: 27-7-2023 -
#95 Olijfolie
Gepubliceerd: 13-7-2023 -
#94 Napolitaanse pizza
Gepubliceerd: 29-6-2023 -
#93 Ramen 2.0
Gepubliceerd: 15-6-2023 -
#92 0.0 met Esmee Langereis
Gepubliceerd: 1-6-2023 -
#91 Verse Pasta
Gepubliceerd: 18-5-2023 -
#90 Indonesische keuken
Gepubliceerd: 4-5-2023 -
#89 Schnitzel
Gepubliceerd: 20-4-2023 -
#88 Bagels
Gepubliceerd: 6-4-2023 -
#87 Honing
Gepubliceerd: 23-3-2023 -
#86 Bonen
Gepubliceerd: 9-3-2023
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.