Wat Schaft de Podcast
Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Categorieën:
178 Afleveringen
-
Menu | Pasta Carbonara / gedroogd eekhoorntjesbrood / kippastei
Gepubliceerd: 4-2-2024 -
Menu | Pasta / Polenta / Pizza
Gepubliceerd: 28-1-2024 -
#107 Pot Au Feu
Gepubliceerd: 25-1-2024 -
Menu | Halloumi burger / Lasagne zonder oven / Boerenkool
Gepubliceerd: 21-1-2024 -
Menu | Japans voor door de week
Gepubliceerd: 14-1-2024 -
#106 Cannelés
Gepubliceerd: 11-1-2024 -
Menu | Seizoensgroenten / Mosterdkaviaar / Ovenquinoa
Gepubliceerd: 7-1-2024 -
Menu | Uienstoof / Cassoulet / Koolraap
Gepubliceerd: 31-12-2023 -
#105 Oliebollen en appelflappen
Gepubliceerd: 28-12-2023 -
#104 Beef Wellington
Gepubliceerd: 14-12-2023 -
#103 Garnalencocktail
Gepubliceerd: 30-11-2023 -
#102 Boter
Gepubliceerd: 16-11-2023 -
#101 Ravioli
Gepubliceerd: 2-11-2023 -
Gouden Kookboek 2023
Gepubliceerd: 26-10-2023 -
#100 Rendang
Gepubliceerd: 19-10-2023 -
#99 Croissants
Gepubliceerd: 4-10-2023 -
#98 Hamburger
Gepubliceerd: 21-9-2023 -
#97 Tapas en Pintxos
Gepubliceerd: 7-9-2023 -
Cocktailspecial: Espresso Martini, fat washen en sherbets
Gepubliceerd: 24-8-2023 -
Cocktailspecial: Pornstar Martini, infuseren en siropen
Gepubliceerd: 10-8-2023
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.