178 Afleveringen

  1. #96 Joël Broekaert Live

    Gepubliceerd: 27-7-2023
  2. #95 Olijfolie

    Gepubliceerd: 13-7-2023
  3. #94 Napolitaanse pizza

    Gepubliceerd: 29-6-2023
  4. #93 Ramen 2.0

    Gepubliceerd: 15-6-2023
  5. #92 0.0 met Esmee Langereis

    Gepubliceerd: 1-6-2023
  6. #91 Verse Pasta

    Gepubliceerd: 18-5-2023
  7. #90 Indonesische keuken

    Gepubliceerd: 4-5-2023
  8. #89 Schnitzel

    Gepubliceerd: 20-4-2023
  9. #88 Bagels

    Gepubliceerd: 6-4-2023
  10. #87 Honing

    Gepubliceerd: 23-3-2023
  11. #86 Bonen

    Gepubliceerd: 9-3-2023
  12. #85 Gebakken rijst

    Gepubliceerd: 23-2-2023
  13. #84 Negroni

    Gepubliceerd: 9-2-2023
  14. #83 Toetjes met Rutger Bakt

    Gepubliceerd: 26-1-2023
  15. #82 Libanese keuken

    Gepubliceerd: 12-1-2023
  16. #81 Vragenvuur

    Gepubliceerd: 21-12-2022
  17. #80 Kerst 2022

    Gepubliceerd: 8-12-2022
  18. #79 Sauzen

    Gepubliceerd: 24-11-2022
  19. #78 Oesters

    Gepubliceerd: 10-11-2022
  20. Bonus Rick Martinez (in English)

    Gepubliceerd: 3-11-2022

5 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.