Wat Schaft de Podcast

Een podcast door Jonas Nouwen & Jeroen Doucet - Donderdagen

Categorieën:

155 Afleveringen

  1. #74 Gent: Culinaire Hotspot

    Gepubliceerd: 15-9-2022
  2. #73 La Bella Italia

    Gepubliceerd: 1-9-2022
  3. #72 Steak Live

    Gepubliceerd: 6-7-2022
  4. #71 Nick Toet

    Gepubliceerd: 22-6-2022
  5. #70 Ei

    Gepubliceerd: 8-6-2022
  6. #69 Bloemkool

    Gepubliceerd: 25-5-2022
  7. #68 Pho

    Gepubliceerd: 11-5-2022
  8. #67 Snel en makkelijk

    Gepubliceerd: 20-4-2022
  9. #66 Hot Sauce

    Gepubliceerd: 6-4-2022
  10. #65 Pasta

    Gepubliceerd: 24-3-2022
  11. #64 Roti

    Gepubliceerd: 10-3-2022
  12. #63 Tiki

    Gepubliceerd: 24-2-2022
  13. #62 Macarons

    Gepubliceerd: 10-2-2022
  14. #61 Boeuf Bourguignon

    Gepubliceerd: 27-1-2022
  15. #60 Tofu

    Gepubliceerd: 13-1-2022
  16. #59 Kaasplank

    Gepubliceerd: 16-12-2021
  17. #58 Wildmenu

    Gepubliceerd: 9-12-2021
  18. #57 Wild

    Gepubliceerd: 25-11-2021
  19. #56 Piemonte

    Gepubliceerd: 11-11-2021
  20. #55 Messen

    Gepubliceerd: 27-10-2021

5 / 8

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.