178 Afleveringen

  1. #57 Wild

    Gepubliceerd: 25-11-2021
  2. #56 Piemonte

    Gepubliceerd: 11-11-2021
  3. #55 Messen

    Gepubliceerd: 27-10-2021
  4. #54 Janny van der Heijden

    Gepubliceerd: 13-10-2021
  5. #53 Izakaya

    Gepubliceerd: 29-9-2021
  6. #52 Paddenstoelen 2.0

    Gepubliceerd: 15-9-2021
  7. #51 Zuurdesem en de Franse bakker

    Gepubliceerd: 1-9-2021
  8. #50 Joris Bijdendijk

    Gepubliceerd: 30-6-2021
  9. #49 Patat Friet

    Gepubliceerd: 16-6-2021
  10. #48 Sous-vide

    Gepubliceerd: 2-6-2021
  11. #47 Groente BBQ

    Gepubliceerd: 19-5-2021
  12. #46 Fried Chicken

    Gepubliceerd: 5-5-2021
  13. #45 Sandwiches

    Gepubliceerd: 21-4-2021
  14. #44 Asperges

    Gepubliceerd: 7-4-2021
  15. #43 Bouillabaisse

    Gepubliceerd: 25-3-2021
  16. #42 Thais

    Gepubliceerd: 11-3-2021
  17. #41 Keukenontwerp

    Gepubliceerd: 25-2-2021
  18. #40 Kaasfondue

    Gepubliceerd: 11-2-2021
  19. #39 Pasta Bolognese

    Gepubliceerd: 28-1-2021
  20. #38 Budget koken

    Gepubliceerd: 14-1-2021

7 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.