178 Afleveringen

  1. #37 Natafelen

    Gepubliceerd: 17-12-2020
  2. #36 Frans Kerstmenu

    Gepubliceerd: 3-12-2020
  3. #35 Brits Kerstmenu

    Gepubliceerd: 19-11-2020
  4. #34 Koreaanse BBQ

    Gepubliceerd: 5-11-2020
  5. #33 Chili con Carne

    Gepubliceerd: 21-10-2020
  6. #32 Gebraden Kip

    Gepubliceerd: 7-10-2020
  7. #31 Risotto

    Gepubliceerd: 23-9-2020
  8. #30 Cocktails

    Gepubliceerd: 9-9-2020
  9. #29 Nikkei

    Gepubliceerd: 26-8-2020
  10. #28 1 jaar Wat Schaft de Podcast

    Gepubliceerd: 22-7-2020
  11. #27 Cees Holtkamp

    Gepubliceerd: 8-7-2020
  12. #26 BBQ

    Gepubliceerd: 24-6-2020
  13. #25 Zuurdesem 2.0

    Gepubliceerd: 10-6-2020
  14. #24 Dim sum

    Gepubliceerd: 27-5-2020
  15. #23 Kreeft

    Gepubliceerd: 13-5-2020
  16. #22 Kombucha

    Gepubliceerd: 29-4-2020
  17. #21 Koken met kinderen

    Gepubliceerd: 15-4-2020
  18. #20 Het Weekmenu

    Gepubliceerd: 1-4-2020
  19. #19 Groenten met Janneke Vreugdenhil

    Gepubliceerd: 19-3-2020
  20. Trailer

    Gepubliceerd: 12-3-2020

8 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.