A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 190: Longevity Food
Gepubliceerd: 4-12-2014 -
Episode 189: Turkey, An American Story
Gepubliceerd: 20-11-2014 -
Episode 188: Brunch: A History
Gepubliceerd: 13-11-2014 -
Episode 187: 187
Gepubliceerd: 6-11-2014 -
Episode 186: Mexico’s Culinary Heritage
Gepubliceerd: 30-10-2014 -
Episode 185: Baby Food: A Cultural History
Gepubliceerd: 16-10-2014 -
Episode 184: Vegetarian Flavors
Gepubliceerd: 9-10-2014 -
Episode 183: Colonial Drinks: Shrubs, Flips, & Rattle
Gepubliceerd: 2-10-2014 -
Episode 182: History of the Potato Chip
Gepubliceerd: 25-9-2014 -
Episode 181: Bread with Lionel Vatinet
Gepubliceerd: 11-9-2014 -
Episode 180: The Food History Reader
Gepubliceerd: 28-8-2014 -
Episode 179: Fried Walleye and Cherry Pie
Gepubliceerd: 3-7-2014 -
Episode 178: The Donut with Michael Krondl
Gepubliceerd: 26-6-2014 -
Episode 177: Food Obsessed Metropolis
Gepubliceerd: 19-6-2014 -
Episode 176: Ramen: The Untold History
Gepubliceerd: 12-6-2014 -
Episode 175: History of Food in Italy with Fabio Parasecoli
Gepubliceerd: 5-6-2014 -
Episode 174: The Beekman 1802 Heirloom Vegetable Cookbook
Gepubliceerd: 29-5-2014 -
Episode 173: Food Trends with David Sax
Gepubliceerd: 22-5-2014 -
Episode 172: Real Pasta with Maureen Fant
Gepubliceerd: 8-5-2014 -
Episode 171: Beyond Bratwurst
Gepubliceerd: 1-5-2014
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.