A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 170: Pretzel History with Hans Röckenwagner
Gepubliceerd: 17-4-2014 -
Episode 169: Delmonico’s Restaurant
Gepubliceerd: 10-4-2014 -
Episode 168: The History of Knives with Peter Hertzmann
Gepubliceerd: 3-4-2014 -
Episode 167: Foods of The Silk Road
Gepubliceerd: 27-3-2014 -
Episode 166: Darina Allen: 30 Years at Ballymaloe
Gepubliceerd: 20-3-2014 -
Episode 165: Turmeric
Gepubliceerd: 13-3-2014 -
Episode 164: Anne Northup: Northern Creole Cookery
Gepubliceerd: 20-2-2014 -
Episode 163: American Icons: Chocolate Chip Cookies and SPAM
Gepubliceerd: 13-2-2014 -
Episode 162: Is Candy Food?
Gepubliceerd: 6-2-2014 -
Episode 161: History of Salmon as Food with Nic Mink
Gepubliceerd: 30-1-2014 -
Episode 160: Andrew Smith
Gepubliceerd: 23-1-2014 -
Episode 159: Gustavo Arellano & Taco History
Gepubliceerd: 16-1-2014 -
Episode 158: History of Refrigeration
Gepubliceerd: 9-1-2014 -
Episode 157: Alice Ross on the History of Christmas Dinner
Gepubliceerd: 19-12-2013 -
Episode 156: Robert Sietsema on The History of Pizza
Gepubliceerd: 12-12-2013 -
Episode 155: Open Hearth Cooking
Gepubliceerd: 21-11-2013 -
Episode 154: The Vegetarian Crusade
Gepubliceerd: 14-11-2013 -
Episode 153: Invention of the American Meal
Gepubliceerd: 7-11-2013 -
Episode 152: Halloween History
Gepubliceerd: 31-10-2013 -
Episode 151: Fried Chicken: Tracing the African Roots with Michael Twitty
Gepubliceerd: 24-10-2013
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.