A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 150: Cuisine & Empire with Rachel Laudan
Gepubliceerd: 17-10-2013 -
Episode 149: Mastering the Art of Soviet Cooking
Gepubliceerd: 3-10-2013 -
Episode 148: Mollie Katzen on Vegetables
Gepubliceerd: 26-9-2013 -
Episode 147: The Beekman 1802 Heirloom Dessert Cookbook
Gepubliceerd: 5-9-2013 -
Episode 146: Who Was Betty Crocker?
Gepubliceerd: 29-8-2013 -
Episode 145: Housewives’ Paradise: History of Supermarkets
Gepubliceerd: 22-8-2013 -
Episode 144: Breakfast History
Gepubliceerd: 15-8-2013 -
Episode 143: Kitchen History with Tori Avey
Gepubliceerd: 8-8-2013 -
Episode 142: Antarctic Cuisine
Gepubliceerd: 1-8-2013 -
Episode 141: A History of Food in 100 Recipes
Gepubliceerd: 27-6-2013 -
Episode 140: Coffee History
Gepubliceerd: 20-6-2013 -
Episode 139: Darina Allen & Irish Traditional Cooking
Gepubliceerd: 13-6-2013 -
Episode 138: Roman Chefs Look to the Past
Gepubliceerd: 6-6-2013 -
Episode 137: Dione Lucas: Television’s First Celebrity Chef
Gepubliceerd: 30-5-2013 -
Episode 136: Babylonia and Beyond: History of Iraqi Cuisine
Gepubliceerd: 23-5-2013 -
Episode 135: Lynne Olver & FoodTimeline.org
Gepubliceerd: 9-5-2013 -
Episode 134: Food Gangsters
Gepubliceerd: 2-5-2013 -
Episode 133: History of Vegetarianism
Gepubliceerd: 11-4-2013 -
Episode 132: Easter Sweets & Ancient Rites of Spring
Gepubliceerd: 28-3-2013 -
Episode 131: Clodagh McKenna
Gepubliceerd: 14-3-2013
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.