A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 110: The Rise and Fall of Tuna
Gepubliceerd: 9-8-2012 -
Episode 109: Alice Medrich, First Lady of Chocolate
Gepubliceerd: 19-7-2012 -
Episode 108: Herbs: A Global History
Gepubliceerd: 28-6-2012 -
Episode 107: Remembering Craig Claiborne with Tom McNamee
Gepubliceerd: 21-6-2012 -
Episode 106: Historic Menus
Gepubliceerd: 14-6-2012 -
Episode 105: Giuliano Hazan
Gepubliceerd: 31-5-2012 -
Episode 104: Origins of the Modern Cookbook
Gepubliceerd: 24-5-2012 -
Episode 103: Ancient Grains
Gepubliceerd: 17-5-2012 -
Episode 102: Sake
Gepubliceerd: 10-5-2012 -
Episode 101: Julia Child’s 100th Birthday
Gepubliceerd: 3-5-2012 -
Episode 100: Preserving the Past
Gepubliceerd: 26-4-2012 -
Episode 99: Milk Through the Ages
Gepubliceerd: 19-4-2012 -
Episode 98: Sheilah Kaufman and Turkish Cuisine
Gepubliceerd: 12-4-2012 -
Episode 97: The Manioc Route
Gepubliceerd: 5-4-2012 -
Episode 96: Jay Buchsbaum & Kosher Wine
Gepubliceerd: 29-3-2012 -
Episode 95: William Rubel and a History of Bread
Gepubliceerd: 22-3-2012 -
Episode 94: Hummus Wars
Gepubliceerd: 15-3-2012 -
Episode 93: Downton Abbey
Gepubliceerd: 8-3-2012 -
Episode 92: Linsanity & Taiwanese Cuisine
Gepubliceerd: 1-3-2012 -
Episode 91: Cracking the Jemima Code
Gepubliceerd: 23-2-2012
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.