A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 90: Fabio Parasecoli
Gepubliceerd: 16-2-2012 -
Episode 89: Monica Bhide
Gepubliceerd: 26-1-2012 -
Episode 88: Rick Ellis
Gepubliceerd: 19-1-2012 -
Episode 87: Dining Out in Early Gotham
Gepubliceerd: 5-1-2012 -
Episode 86: Benedictine Liqueur
Gepubliceerd: 22-12-2011 -
Episode 85: The History of the Christmas Feast
Gepubliceerd: 15-12-2011 -
Episode 84: The Lost Art of Real Cooking
Gepubliceerd: 8-12-2011 -
Episode 83: Feeding Gotham: History of Urban Provisioning
Gepubliceerd: 1-12-2011 -
Episode 82: Heritage Foods USA
Gepubliceerd: 17-11-2011 -
Episode 81: Liquid Gold: The Impact of Olive Oil on Western Civilization
Gepubliceerd: 10-11-2011 -
Episode 80: Julia Child and the Rise of Food TV
Gepubliceerd: 3-11-2011 -
Episode 79: The Silver Spoon
Gepubliceerd: 27-10-2011 -
Episode 78: History of American Wine
Gepubliceerd: 20-10-2011 -
Episode 76: Jacques Pepin
Gepubliceerd: 29-9-2011 -
Episode 75: The Art of Eating with Ed Behr
Gepubliceerd: 22-9-2011 -
Episode 74: A Southerly Course
Gepubliceerd: 15-9-2011 -
Episode 73: Barry Estabrook & Tomatoland
Gepubliceerd: 8-9-2011 -
Episode 72: Hot Dogs
Gepubliceerd: 1-9-2011 -
Episode 71: Eat Your Words: A Culinary History of the English Language
Gepubliceerd: 18-8-2011 -
Episode 70: The Great American Debate: No National Dish
Gepubliceerd: 4-8-2011
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.