Gastropod
Een podcast door Cynthia Graber and Nicola Twilley - Dinsdagen
282 Afleveringen
-
Keeping Kosher: When Jewish Law Met Processed Food
Gepubliceerd: 26-7-2016 -
Poultry Power: The Fried Chicken Chronicles
Gepubliceerd: 12-7-2016 -
Outside the Box: The Story of Food Packaging
Gepubliceerd: 28-6-2016 -
Who Invented the Cherry Tomato?
Gepubliceerd: 14-6-2016 -
Everything Old is Brew Again
Gepubliceerd: 31-5-2016 -
Museums and the Mafia: The Secret History of Citrus
Gepubliceerd: 19-4-2016 -
Grand Theft Food
Gepubliceerd: 5-4-2016 -
Caffeine: The World’s Most Popular Drug
Gepubliceerd: 21-3-2016 -
The Maple Boom
Gepubliceerd: 8-3-2016 -
First Foods: Learning to Eat
Gepubliceerd: 23-2-2016 -
The Food of Love
Gepubliceerd: 9-2-2016 -
The End of the Calorie
Gepubliceerd: 26-1-2016 -
End-Of-Year Feast
Gepubliceerd: 15-12-2015 -
States’ Plates
Gepubliceerd: 1-12-2015 -
The Mushroom Underground
Gepubliceerd: 17-11-2015 -
Peak Booze
Gepubliceerd: 3-11-2015 -
Mezcal: Everything but the Worm
Gepubliceerd: 20-10-2015 -
The Good, The Bad, The Cilantro
Gepubliceerd: 6-10-2015 -
The Bitter Truth
Gepubliceerd: 22-9-2015 -
Inside the Food Lab with Kenji López-Alt
Gepubliceerd: 7-9-2015
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.